Art Work Room Pipardildas
FINLAND
041-5137127
PIPARDILDAS@gmail.com
Y-2031385-6

Sivustolla vierailijat

Käyntejä kotisivuilla:59531 kpl

Street art! -projekti

Street art! Katukollaasi näyttely on erikoinen "hiljainen näyttely" joka näyttäytyy niiden kulttuuri-ihmisten olkapäillä, jotka kyseisen projektin puitteissa toteutettuja uniikkeja laukkuja ja kasseja kantavat. Street art! katukollaasit ovat omistajiensa käyttötavaraa, mutta samalla uusin ja varmasti erikoisin Art Work Room Pipardildaksen taidenäyttely. Näyttely levittäytyy pikkuhiljaa ympäri Suomea sekä maan rajojen ulkopuolelle. Tiedossa on, että katukollaaseja löytyy tällähetkellä myös Ruotsista, Japanista, Italiasta, Kyprokselta, Norjasta, Kanadasta,  Meksikosta, Kanarian saarilta, Belgiasta, Saksasta ja Amerikasta.

Street art! Katukollaasi näyttely on myös siinä mielessä "hiljainen näyttely", ettei sitä mainosteta, eikä siitä ole kerrottu tiedotusvälineille. Näyttelyn kunniaksi ei myöskään ole pidetty perinteisiä taidenäyttelyn avajaisia. Erillaisissa tapahtumissa laukun ostaja saa näiden sivujen osoitteen ja usein vasta kotona hänelle selviää laukun todellinen luonne ja arvo. Steet art! Laukut on valmistettu ensisijaisesti taiteeksi ja toissijaisesti käyttötavaraksi.

Taiteilijana toivon, että kaikki kyseisen laukun omistajat ilmoittautusivat sähköpostitse pipardildas@gmail.com ja kertoisivat millä paikkakunnalla laukku sijaitsee.

Täältä löytyy pieni valikoima juuri nyt näyttelyssä olevista Street art! katukollaaseista.